Cevap: Kendimi pek iyi tanımıyorum. kendi ile ilgili kötü yordukları durumları anlatırken insanlar tedirgin olabilir tabiki.ama şunu demişsin "Durup dururken bir olay üretip olayı çevremdekilere sanki gerçekten yaşamışım gibi anlatıveriyorum." bu belkide bulundugun toplum içinde dikkat çekmek istemenden kaynaklanıyordur kendini onların yanında eksik hissedio olabilirsin yani onların yaşanmışlıkları çok fazladır senin anlatcak birşeyin yoktur.seni bu kadar rahatsız edip yalan söleten bir ortamda mutluysan birşey diemem ama bence sana zarar veriyor yalan sölemek kendini daha da aciz hissettirmezmi?? benim bu tarz bi arkadaşım vardı biz yalan sölediğini anladığımızda hiçbir şekilde onu ciddiye almaz olduk bisüre sonra da kimse görüşmez oldu yani ben tavsiye etmiorum insanlara kendini kanıtlamak yerine sohbetin keyfini çıkar.onlara destek ol birşeyler uydurmak yerine.;) bir de senin bence aşka ihtiyacın var,bu havalarda aşksız hayat böle hissettiriyor insana;) ama kesinlikle bu durum kötüye gitmekte bi görünmelisin doktora tabi o daha iyi bilir. belki temelinde başka birşey vardır davranışının.
__________________ Beni öLDürMeYen ŞeY ; aNCak GüÇLenDirir... |