Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Bence sizin bir uzmandan yardım almanız ve problemlerinizi çözmeniz lazım...
Sevmemek , özlememek , acı çekmemenin iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Onlar hayatın gerekleri ve lezzetleri ...
Her şey , her duygu olması gerekli. |
Ben buraya nasıl geldim biliyormusun bigokyanus
Çeşitli rüyalar görüyordum küçüklüğümden beri, sonra bunları astral ile ilgilenen bir arkadaşıma anlattım. Bana Lucid rüya gördüğümü söyledi.
Bunun üzerine bir takım araştırmalar yaptım. Araştırmalarım beni daha ileriye sürükledi. Bunun büyük bir yetenek değilde sadece farkındalık olduğunu düşündüm. İleri hep ileri dedim. Yalnız bütün okuduğum belgelerde kafamı meşgul edecek herşeyden uzaklasmam gerektiğini anlatıyordu dedimki o zaman kendi kendime ben sondan başlamışım.
Başlangıç noktasını bulmam gerekiyordu.
Odaklanma yolları vs. vs. diye ararken burayı buldum telkinlerden bahsettiğini gördüm okudum. Ve burayı başlangıç olarak belirledim.
Çünkü anlatılanlar mantıklı geldi.
Şimdi ben uzmanlardan yardım alayım tamam ama nerede bu uzmanlar ?
Hangi uzmanlardan yardım almalıyım, açıkçası birde benim maddi durumum iyi değil. Bu yılın başından beri bir çöküntü içerisindeyim. Yani şuan canım pahasınada olsa bu tip tedavi ya da terapilere gücüm yetmez.
Alıntı:
lupita Nickli Üyeden Alıntı
kendi ile ilgili kötü yordukları durumları anlatırken insanlar tedirgin olabilir tabiki.ama şunu demişsin "Durup dururken bir olay üretip olayı çevremdekilere sanki gerçekten yaşamışım gibi anlatıveriyorum." bu belkide bulundugun toplum içinde dikkat çekmek istemenden kaynaklanıyordur kendini onların yanında eksik hissedio olabilirsin yani onların yaşanmışlıkları çok fazladır senin anlatcak birşeyin yoktur.seni bu kadar rahatsız edip yalan söleten bir ortamda mutluysan birşey diemem ama bence sana zarar veriyor yalan sölemek kendini daha da aciz hissettirmezmi?? benim bu tarz bi arkadaşım vardı biz yalan sölediğini anladığımızda hiçbir şekilde onu ciddiye almaz olduk bisüre sonra da kimse görüşmez oldu yani ben tavsiye etmiorum insanlara kendini kanıtlamak yerine sohbetin keyfini çıkar.onlara destek ol birşeyler uydurmak yerine.;) bir de senin bence aşka ihtiyacın var,bu havalarda aşksız hayat böle hissettiriyor insana;) ama kesinlikle bu durum kötüye gitmekte bi görünmelisin doktora tabi o daha iyi bilir. belki temelinde başka birşey vardır davranışının. |
Değerli lupita ; "Durup dururken bir olay üretip olayı çevremdekilere sanki gerçekten yaşamışım gibi anlatıveriyorum."
Evet böyle birşey söyledim. Eklemeyi unutmuşum pardon.
Bu benim karşı koyabildiğim birşey değil. Direkt olarak hayal ediyor ve karşı tarafa anlatmaya başlıyorum. Yarıda kesmek hiç olmyor mecburen farkına vardıgımdada deva etirmek zorunda kalıyorum.
Yoksaki benim her masada anlatbilecek birşeylerim vardır. Çok dikkatli bir şekilde beni dinler herkes.
Ve yalan söylediğimi inan bana kimse anlamıyor... Sorunda burda zaten, kendimi psikolojik oyunlar oynayan bir piskopat gibi hissettiriyor bu bana.
Hakikaten kendimi üstün gösterim ön plana çıkarim falan değil orda öyle bir maksat yok. Olayın gidişatına bakarsan orda herhangi bir maksat yok :)
Dedimya en başta, kendimi çok iyi çözümleyebiliyorum ama sanki ele geçirilmiş zihnim. karşı koyamadığım bir güç beni yönetiyor gibi.