Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2011, 02:24 AM   #48 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

Bugün bana birisi; " Herşeyin çok fazla üstüne geldiği kendini berbat hissettiği anlar vardır ya, o anlarda üzülüp isyan etme bilki hayatında çok güzel bir güneş doğacak, halihazırda aydınlanıyorsun zaten bu deneyimlerle ve sonunda kalıcı bir mutluluk ve aydınlık seni bekliyor olacak zorluklarında kymetini bilmeyi öğren!" dedi, üstüne buna benzer yani aynı kapıya çıkan bir sözünü okudum Mevlananın bu forumda bu gece....Bu lafları ettiğinizde gülüp geçecek milyonlarca insan var etrafda...ne kadarda alışmışız isyan etmeye herşeyin kötüsünü düşünmeye ve şikayet etmeye bazen haklı olarak tabi....bi an olsun olumlu düşünene deli gözüyle bakar olmuşlar...olsun .... ben artık kimseyi yargılamıyorum garipsemiyorum....Allah bize akıl ve seçme şansı vermiş sadece bunu kullanmayı es geçenlere üzülüyorum....Bugün kısa bi süreliğine unuttuğum çekim yasası ile ilgili harika bi deneyim yaşadım bian için resetlenmem gerekiyordu tazelendim ve çekim yasasını yürürlülüğe koymaya karar verdim, uzun zamandır istanbuldaki bir hayvanbarınağına yardım kolisi yollamak istiyordum mamaları ve diğer ihtiyaçları tedarik ettim tek başıma çünkü yardım isteklerim yakınlarım dışında rededilmişti ancak bi türlü yollayamıyordum ve yavrucaklar yardım bekliyordu hergece dert ediniyordum en son dün gece aklımda ayrıntılı bi şekilde imgeledim ve yarın (bugün) yollayacağım kesin bunu dedim ama para mara yok cebimde....sonra çoktan umudu kestiğim bir arkadaşım pat diye aradı beraber gittik ve çok ucuz bir maliyete koliyi gönderdik herşey tam manasıyla imgelediğim gibi oldu ben bu hissi unutmuşum tabi nasıl hoşuma gitti anlatamam....büyü bu, sihir bu resmen....bi gece önce tasarlıyorsun ve ertesi gün hiç ümidin yokken herşey çözülüveriyor....evet son haftalarda bu forum benim üzüntülerimi okudu çokca ama artık yine silkelenip kendime gelme vakti geldi çattı....pes etmemeye, olumlu olmaya ve ümidimi kaybetmeden düşüncelerimi maddye çevirmeye niyet ettim artık evet belki gene zorluklar olacak ama biliyorumki bu site ve birbirinden değerli arkadaşlarım var ve tabi Rabbim var kendime olan inancım var hayatımın gidişatı benim elimde ve onu istediğim hale getirmeyi niyet ediyorum ve herkese sevgilerimi yolluyorum......:))))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla