Alıntı:
badee Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum çekim yasasıyla ilgili yorum ararken buldum ve istediğimde böyle birşeydi sanırım şimdiden çekmeye başladım:) secret ktabını yeni aldım ve ertesi gün bitirdim etkilendim uygulamak istedim ama çevremdeki kime söylediysem hepsi ya güldü ya bırak olur mu öyle şey dedi bende tam dileklerimi yazmışım heveslenmişim böyle yaptılar neyse eve geldim ve sizleri buldumm:Dşimdi durumumu pozitif insanlarla paylaşmak istiyorum:))
3 ay önce sevgilimle ayrıldık severek ayrılmıştık ve elimden ne geliyorsa fazla fazla yaptım ayrılmayalım diye ama böyle olması gerekiyor dedi çok üzüldük ve hala onu seviyorum tekrar barışmak istiyorum tekrar görmek konuşmak dokunmak istiyorum 2 gündür onu düşünüyorun hayal ediyorum kitapta okuduklarımı uygulamaya başladımm hala birlikteymişiz gibi yapıyorum resimlerimize bakıyorum gönderdiği msjlara sizce çekim yasası benim yanımda olur mu her ne yaşadıysak yine bizi birbirimize çeker mi:) burda okuduklarım arasındada sizinde çabalamanız gerekiyor dilediğiniz şey için ama ben elimden gelenin fazlasını yaptım sıra onda onun adım atmasını istiyorum bu durumda çekim gücüm hisselerim enerjim onu kazandırır mı :) |
canım "benim, onun ve bütünün hayrınaysa evren bizi yeniden bir araya getirir" de ve sal gitsin, bunun üzerine de başka düşünme, enerjini ona akıtıyorsun, ben de çok yaptım,senin geçtiğin süreçlerden geçtim, o senin enerjinden beslenip yepyeni ufuklara yelken açarken sen yapıyorum yapıyorum olmuyo diye kendini yemeye başlarsın bi süre sonra, o yüzden bu tek cümleyi söyle ve bırak, çekim yasası büyü değildir, diğer insanlar üzerinde kontrol kurmamızı sağlamaz ve sağlamamalıdır. ama hayırlısıysa olur =)