Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2011, 07:55 PM   #50 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

başkalaşım tam başkalaşım olmaya başladı :))) artık olumlama yaparak uyuyorum bazende gözlerimden uyku akarken olumlamalarımı ve forumda paylaştığım oktav egzersizlerini yaparak uyuyorum gece rüyaalrımda bile değişimi yaşamaya başladımmmmm :))))) dün gece aynada göz bebeklerimin içine bakarak ben kendimi seviyorum onaylıyorum ve affediyorum dedim defalarca tamamdır demekki bilinçaltıma kazınmıştır artık kendimi gerçekten seviyorum :)) artı çok acayip bi olay oluyo son zamanlarda ben rüyamda rüyada olduğumu anlıyorum yani aslında yarı uyanık gibi bişeyim mesela odamın falan bi ksımını görebiliyorum ama hareket edemiyorum hem etrafın farkındayım hemde rüyada olduğumun süppper bi derin trans hali yani, şimdi bu fırsatı kaçırmıyorum artık hemen bilinçaltıma kazımak istediğim düşünceyi yada dileği anında tekrar etmey başlıyorum ve eminimki direk yerine ulaşıyor eskiden olsa nerde ben rüyada olduğum anı yakalacam ve müdahale etcem imkansızdı artık imkansız benim için bir sözcükten ibaret hayatımda yeri yok :D
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla