Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2011, 02:11 PM   #6 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Çay ve Kahvenin yararları

Çay ve kahvenin yararları çok güzel anlatılmış..Herşeyde olduğu gibi bunun da fazlası zarar. özellikle Türk toplumunun kahvaltı alışkanlığı bunun en önemli göstergesi..Çay, birlikte tüketildiği besinlerin (özellikle demir içeren besinlerin) vücuda faydasını ciddi ölçüde azaltıyor,hatta yok ediyor..Bunu geçmişte bizzat deneyimlemiş (sabah ve akşam bir demlik bitiriyordum) ve kan değerimi 6.6 ya kadar düşürmüş biri olarak kesinlikle yemeklerden en az bir saat sonra en fazla 2-3 bardak içmenizi öneririm.Yeşil çay çok daha faydalı.
Başağrısını geçirmesinin en önemli etkisi de içindeki "Teinin" maddesine olan bağımlılığınız. Bu madde ihtiyacınızı karşıladığınızda başağrısı ortadan kalksa da bağımlı hale gelmeden makul ölçüde tüketmek en iyisi..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla