Cevap: himmel nerdeyse 4 aydır hiç günlüğüme dokunmadım..belki beni yeniden yazmaya iten şu durumum.Nasıl bi ruh halindeyim çözemiyorum.nasıl bir yapım var. kendimle çok konşuyorum.bazen adeta bi iç savaş yaşıorum.içimden insanları yargılıyorum ve çoğu zaman yalnız oldgumu düşünüyorm beni seven insanlar oldgunu bilsemde..bi bakıyorum yeniden başlamışım bi bakıoyurm suratım 5 karış olmuş.. çok alınganım orası bir gerçek bazen lafa tahmül edemiyorum.espiri kaldıramıorum..yada bazen insanlar naptıklarını bilmiyorlar..ama beni en üzende anneme karşı sinirlennce kendme hakm olamıorum bagırıyorum sonrada nerdeyse bir dk geçmioyr.davranışlarımdan dolayı pişmanlık duyuorum..ama en önemlisi kendimi yargılamaktan vazgeemioyrum..kötü yanlarımı görüyorum düzeltmek için hep yarın yeni bigün olucak diyorum sakin mutlu pozitif.ama olmuyor.keşke sakin biri olabilseydim.keşke tam anlamıyla iyi,neşeli biri olabilsem.keşke hayatımı ertelemesem.keşkee istediklerim olsa..keşke çekim yapabilsemm...:( hayat çok kısa ve ben istediğim gibi yaşayamassam yaşamışş sayılmamm..:( |