Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2011, 12:49 PM   #154 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Elindeki Kitap

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kitabı okudum , sanırım 70. sayfadan sonra çok güzelleşmişti, özellikle Şems Tebrizi ve Kimya Hatun'un aşkından çok etkilenmiştim . Çok güzel dile getirilmiş , iyi okumalar.
188. sayfadayım şuan. Daha sonlarda sanıyorum söylediğin kısım. Benim kitapta hoşuma gitmeyen yazarın anlatım şekli oldu. Daha etkileyici bir dil bekliyordum, anlatımı sıkıcı ve itici geldi. Keşke yorumlayarak yazmasaymış dedirtti bana. :)