Cevap: Sizce sorunum??? Ah sevgili zerynthia,tespitleriniz nasıl da doğru.Şu değersizlik kelimelerini görünce bile gözlerim doldu desem!Bence şuan evli olmamanız da olumlu bir durum. Çünkü bu durumda yaşayacağınız bir ilişkinin sağlıklı olmayacağını düşünüyorum sıradan bir flört dahi olsa. Bir koruma duvarı oluşturmuşsunuz ve ondan dışarı çıkmıyorsunuz gibi gördüm şimdilik anlattıklarınızdan yola çıkarak. Dolayısıyla hayatınıza girecek bir erkekle de yaşayacağınız ilişki bağlılığa değil bağımlılığa dönük olacaktır. Bunu dönüştürmek sizin elinizde.
Gerçekten şimdiye kadar hiç bir ilişkim yolunda gitmedi,hep iyi güzel derken tepetaklak oldu herşey.Sağlıklı değillerdi doğru.Sevgi ve ilgi beklediğim de gerçek.Umduğum ilgiyi göremeyince iyice değersiz hissediyorum belki.Nolur kusura bakmayın çok meşgul ettim sizi ama inanın öyle rahatladım ki bunları yazınca bile.Peki şimdi ne yapmamı önerirsiniz?Olumlama,olumsuzlama,meditasyon,telkin ?Gerçi yaklaşık 5 aydır telkin dinliyorum ona ilave olarak ne yapabilirim?Önerebileceğiniz olumlamalar vs var mıdır? |