Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2011, 05:11 PM   #5 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

Bazen değişik düşünceler aklıma geliyor, "beyin fırtınası" diyorum bunlara...
Şimdi bu tür depresyonda olduklarını
ifade eden gençlerin tamamını (genetik ve kilinik psikiyatriye gidecek olanların dışında olanlar)
ıssız bir ada'ya falan koyup, tüm yaşamlarından onların
sorumlu olduklarını söyleyeceksiniz. Yiyeceklerini herşeylerini doğadan ve becerilerine uygun
şekilde karşılayacaklar (survivor gibi) , yanlarınada bol bol her konuda kitap vereceksin, hiç bir kitle iletişim aracı
olmayacak, ailesinden ve akrabalarından kimse olmayacak, bu onları ruhsal olarak büyütür, hatta gerisin geri
modern şehirlere dönmek istemeyebilirler diye düşünüyorum...
Tıpkı "Kumsalda" adlı kitapta bahsedildiği gibi, orada da cennet benzeri bir ada'da yaşayan gençler bir daha kent yaşamına dönmek istememişlerdi... Bu çok başarılı yazılmış bir kitaptır ve yazarı (İngiliz) 25 yaşında iken bu roman'ı yazmıştır. Hatta filme de çekildi (başrolünde Leonardio Di Capriccio vardı)... Fakat cennette bile sorun vardır Sevgili Gençler, nitekim Ada'daki gençlerde de kıskançlık, tutku, şehvet, öldürme arzusu gibi insanoğlunun karanlık yanları ortaya çıkar...
Kitabın yazarı Alex Garland.
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla