Alıntı:
baytor Nickli Üyeden Alıntı
Selam arkadaslar site gercekten cok guzel yazıları okuyunca ıcım az da olsa ferahlıyor. yasım 17. nerden baslasam bılmıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorum. 3 ay once de aynı duyguları yasadım ve gene basladı ve psıkolojım gercekten cok kotu olmaya basladı yasamaktan zevk alamıyorum hergun yaptıgım seyler bana cok monoton gereksız gelıyo okul ev-ev okul. hep aynı.3 ay once yasamıstım aynı seylerı hatta bılıyorum cok kotu ama ölmeyı bıle dusundum cok sacma bılıyorum ama psıkolojım gercekten kotu durumda. sımdı aynı seylerı gene yasayınca artık hal kalmadı. yani benım durumumda olanlar benı anlar belkı ama hanı hap alıp ıntıhar etmeyı dusundugum zamanlar bıle oluyor dayanamıyorum artık ve bu psıkoljı vucudumu da etklıyo halszlık mıde bulantısı vs.. ve bunları sureklı ıcıme atıyorum. durduk yere gözlerım doluyo. nıye yasıyorum dıye dusnuyorum. bı ara duzelmıstım ve sımdı gene basladı. olumlu dusunmeye calısıyorum sureklı ama sankı ıcımden bı ses olsa nolcakkı yasamk anlamsız dıye bana haykırıyor. olumlu dusnmeme engel oluyor içimdeki ses.kımseye anlatmadıgım ıcın ıcımı buraya dökmek ıstedım sadece ve sonu nereye varıcak bılmıyorum hayatımı derslerımı herseyımı tamamıyla olumsuz etkılıyor galıba agır bı depresyon gecırıyorum ve bu ıcımdekı sesın bana artık yasama geregı yok öl gitsin gıbı sacma dusuncelerle bana haykırmasından bıktım hanı aklma getırmek ıstemıyorum ama aklıma sureklı ölum gelıyor lütfen yardım edın belkı önerılerınız olur bana ıcımı dökmek ıstedım .. |
canım arkadaşım öncelikle hoş geldin ama ben yazdıklarına çok üzüldüm daha 17 yaşında gencecik bir cocuksun ahh keşke ben senin yaşında olsam...Lütfen böyle düşünme r kelimesini lügatından çıkar bir kere ne kadar inançlısın bilmiyorum ama Allah'ın sana bahşettiği yaşam denilen sihre sen son veremezsin sen saanıyormusun ki ölüp gidince ohhh rahat herşeyden kurtulacaksın hayır asla yok öyle bir şey unutmaki giden sadece senin fiziki bedenin olacak çürüyüp gidecek ama ruhun bir enerji olarak yaşamaya devam edecek ve bilki yaşarken huzur bulmayan ölüncede bulamaz bu asla kurtuluş değil sakın böyle bir düşünme bir daha o kadar güzel bir yaştasınki aslında kıymetini bil, ölüm hiç birşeyin çözümü değildri helede zamansızsa...Hem ailene bunu yaşatmaya ne hakkın var? bence doğru yerdesin bu sitedeki abların abilerin senin sorunları çözerler unutma bunu sakın. Ve senden daha kötü durumdaki insanları düşün genede yaşamak için nasıl çırpınıyorlar, küçücük karıncaları düşün varlığının kaç misli yiyecekleri yuvalrına taşımak için çırpınıyorlaar ve ne kadarlık ömürleri varki bence şöyle çık dışarı kırlara git çıplak ayakla çimlere bak elektiriğini at
![sevincli](images/smilies/w00t21.gif)
ve derin nefesler al yaşamakta olduğun dünyanın ne kadar muizevi olduğunu gör kul seslerini dinle rüzgara eşlik et güneşe bak gözlerin acıyana kadar karıncalara bak nasıl pes etmeden yaşıyorlar vs vs aslında hayat o kadar güzelki ve ölüm aslında o kadar kolay değil bence şükret sağlıklısın ailen yanındadır büyük ihtimal ve genceciksin eğer şimdiden kişisel gelişime başlarsan ileride hayatın gül bahçesine döner unutma biz ne düşünürsek o dış dünyada maddeleşir bence sen buraya gelmekle ilahi olarak yönlendirildin ve hayatın çooookk güzel olacak inan bana ve sana şu olumlamayı şiddetler tavsiye ederim Ben kendimi seviyorum onaylıyorum ve affediyorum önce kendini sevmeye başla gerisi çorap söküğü gibi gelir inan bana ama başta inanmasanda saçma gelsede yap bu olumlamayı bak göreceksin ne mucizeler gelcek başına...hadi bakalım güzel paylaşımlarını bekliyorum