sevgili shamanic, yokluğumda avukatlığımı yapman beni hem çok gururlandırdı hem de duygulandırdı. bu benim için çok anlamlı bir bilsen....
yurdahal arkadaşımıza gelince benim dediği makaleleri ben
http://angeldream.blogcu.com/ sitesinden alıntı yapmıştım. eğer bir telif hakkı iddiası varsa bence sorun bu alıntı yaptığım siteye yansıtılmalı. veya o site de bu kişinin kendisine aitse onu bilemem tabi...
yani makaleler yazan adına tescil edilmedikten sonra ve isim de yoksa hele ki internet ortamında anonim hale gelebiliyor ve değişik alanlarda paylaşılıyor. - ki benim alıntı yaptığım sitede bu yazıların alıntı olduğu da yazmıyordu. - bunu engellemek pek mümkün de olmuyor. ancak bilgi paylaştıkça güzel bence. sevgili yurdahal a özelden yazdığım cevapta da belirttiğim gibi asla yaşamadığım şeyleri yaşamış gibi veya hissetmediğim hiçbir şeyi hissetmiş gibi yapamam. bu benim mizacıma tamamen ters bir tutum. ben daha kendimin ne olduğunu bilmezken ve kendimi ararken nasıl olur da bir başkası gibi davranabilir veya olabilirim??? zaten kendi deneyim ve hislerimi kendime ait günlükte sizlerle paylaşıyorum. emeğe her zaman saygım vardır. ama dediğim gibi bu makalelerin yurdahal a ait olduğunu bilmem mümkün değildi ve bence hala da öyle. yanlış anlamayın ve kişisel de almayın lütfen yurdahal ama siz de biliyorsunuz ki internet öyle bir ortamdır ki hangi bilginin kime ait olduğunun tespiti konunun uzmanları hariç bizler için hayli zordur. zaten mazeretimi de shamanic in alıntı yaptığı mesajımda belirtmiştim. şu aralar işlerim o kadar yoğun ki siteyi ve arkadaşlarımı çok özlememe rağmen siteye giremiyorum. o yüzden geciken cevabım için lütfen kusuruma bakmayın.