Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2011, 05:17 PM   #10 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: İlginç Bir Sorum Olacak.. :)

Sevgili xxPyromaniaxx hayatında değiştirmek istediğin birşeyler var bu açıkça belli. Ama değiştirmen gereken iyi yürekli olman değil çevrendeki insanlar. Ya da onlara bakış açın. Bu nacizane benim fikrim.

Bazen yaşadıklarımıza bakış açımızı değiştirdiğimizde sihirli bir şekilde ruh halimiz de değişir.

Nefret gibi negatif enerjiler sana zarar verir. Sen kendini olduğun gibi mükemmel kabul et senin bir hatan yok ki. İyi olmak asla bir hata olamaz. Çevrendeki insanlardan memnun değilsen onları değiştir. Yeni insanlar tanı(mesela burda bir çok harika insan var). Sana kendini kötü hisssettirenler aileden değilse görüşme mecburiyetin yoksa arkadaş
, komşu ise onlarla konuşmak muahttap olmak senin tercihin istersin ya da istemezsin. İstersen yoksayabilirsin. Ben kendim ne olursa olsun bütün insanları sevmeyi seçiyorum. Sevemiyorsam da onlara karşı hiçbir his beslememeyi seçiyorum.

Telkinleri dinliyor musun? Eğer dinlemiyorsan rehber bölümüne bir göz at burda bir çok insan (Ben de dahil) telkinleri dinleyerek değişim gösterdiler. Ego ve suçluluk telkini ile başladık hepimiz. Ufak tefek yan etkiler görsek de zaman içinde kendimizi daha iyi hissettik.

Sürekli o insanların sana yaptıklarını düşünmekten ve onlara tavır almaktan da vazgeç. Çünkü şimdi
, şu anda kendin için yapabileceğin çok daha iyi şeylerin olduğunu düşünüyorum.

Her insan değerlidir. Başkalarının hataları yüzünden kendini üzme lütfen. Kendini üzmek de bir tercihtir. Herkes gibi mutlu ve huzurlu olmayı hakediyorsun.

İşe gülümsemekle başlayabilirsin belki yardımı olur diye düşündüğüm bu yazıyı da okuyabilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...kazanilir.html

Yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın.

İyi günler dilerim...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla