Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2011, 01:59 PM   #4 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Dinleme Sırası

Alıntı:
adsiz789 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm..1 hafta etkili olmazsa süreyi uzatırım tabi.bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama benım asıl merak ettiğim yanı mesela ilk önce suçluluk ve ego dinledim.Etkisini gördüm.sonraki hafta yaptığım sıralamalarda ki eşleştirmeler doğru mu yani etkisi olur mu?
mesela kendine güven ve topluluk karşısında konuşmayı eşleştirdim bu ikisini birlikte dinlersem doğru olur mu?
topluluk karşısında konuşabilmek kişinin kendine güvenmesini gerektiren bir durumdur dolayısıyla kendine güven ve topluluk önünde konuşma aynı anda dinlenirse elbette birbiri ile örtüşür.Etkisini gördüysenizde kendi düzeninizde devam edin dediğim gibi bazı insan aylarca dinlese etkisi olmuyor ama bazende 1 haftada etki açığa çıkıyor birde şunu tavsiye edebilirim harici ufak hoparlörleriniz varsa mp3 playerınızı hoparlörlere bağlayın ve gece uyurkende dinleyin uyku esnasında daha çabuk kazınır bilinçaltınıza mesela gündüz kendine güveni gecede topluluk önünde konuşmayı dinleyebilirsiniz gelişmlerinizi hayatınızda neler değiştiğinide bizle paylaşırsanız sevinirim hem yeni başlayanlarada motivasyon olur sevgiler
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla