22-09-2008, 12:15 PM
|
#175 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... selam günlük.
şaman ablacım teşekkür ederim. geçtiğimiz iki gün boyunca bu ağlamaların daha uzun sürelisini ve daha rahatlatıcılarını deneyimledim.
neredeyse şimdi kuş gibiyim.
son günlerde geceleri şırıl şırıl su seslerinin yanında aralarına eklediğim 2 trans daha mevcut.
geçtiğimiz günlerde adil hocanın "son sigaram-özel trans cd' si ile beraber" ve yazarın birinin arınma ile ilgili olan "zero limit" kitaplarını, r.şanal günseli'nin "kuantum düşünce tekniği" adlı cd' sini aldım. dinliyorum. cd aldım çünkü otobüste bazan kitap okuyabiliyorum bazan okuyamıyorum. bu sebeple yolculuklarda dinlemek daha cazip. kitaplarında keşke okumadan dinlenebileninden yapsalar cd içeriğinde güzel bilgiler mevcut. sizlere de tavsiye ederim.
genel bağlamda son sigaram adlı kitaptan bahsetmek gerekirse sigara hakkında sigaranın tehlikelerini anlatan bir çok bilgi detaylı bir şekilde mevcut, o yazılanları okuyunca içiniz burkuluyor. daha ilk sayfalarındayım. sayfa ve bazan konu sonlarında "daha ileri gitme riskini alıyorum ve ne kadar ilerleyebileceğimi merak ediyorum", "rahatlayıp zihnimi doğal akışına bırakıyorum. kendimi bağışlıyor ve özgür bırakıyorum." şeklinde olumlamalar ve 1dk trans gibi yönlendirmeler mevcut.
Günseli hocanın cd sinde ise kafama acayip yatan örnekler mevcut. genel bağlamda "yaşamak istediklerinize odaklanın" konulu dinleti. bunuda öneririm.
zero limit e dokunamadım, şu sıradakiler bitsin ona da başlayacağım.
gerçekten okunmasında fayda olan çok kitap mevcut.
hayal ablamın dediği bi kitap vardı dusun ve şaman ablamın dediği kitap vardı. şaman ablamın dediği kitap nil gün hanımın idi, hatırlıyorum da, hayal ablamın dediği kitap dusun unuttum adını
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |