Cevap: mucize günlüğüm arkadaşlar kendimi bukadar zaman dinlemeliyim diye şartlamadım gün içerisinde en az bildiğim kadarıyla 6 saat dinliyorum uyurken dinliyordum onu kestim çünkü nezaman dinlesem hararetli rüyalar görüyorum rüyalarımda dikkat ettiğim şey sevdiklerime karşı şiddet uyguluyorum etkilendiğim için biraz ara verdim.bugün iki ilginç olay yaşadım Malum havaların çok sıcak olması nedeniyle denize gitmiştim olumlamalarımı o müthiş ortamda yapmak çok etkiliydi yalnız etrafımda yüzlerce insan varken birşeyler arayan kişiler devamlı bana soruyorlardı marketleri şezlong fiyatlarını nereden su bulacaklarını vs sıkılıp yer değiştirdim ve işte günün en eğlenceli olayı plaj veleyboluydu hiçtanımadığım kişiler gelip bir kişi eksik bize katılırmısın dediler o an kendime hemen teşekkür ettim yeni insanlarla tanışmanın sevinci güzeldi.ikinci en garip olay eve dönmek için yola çıktığımda bildiğim kadarıyla türkiyede 14 tane var ferrari california dan önümden geçti o an bütün vücudum titredi şok oldum bir an ne yapacağımı şaşırıp neler oluyor böyle dedim... yakında uzaylılarla tanışmazsam iyidirr kalın sağlıcakla |