Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2011, 10:39 PM   #38 (permalink)
perspektif

Tesekkür: 1
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perspektif is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: çok ilginç yaawwww:))

Alıntı:
köpükçük Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm arkadaslar bende bu sıgaranın esırı oldum dıyebılırım içmek ıstemııorum ama ısteksız elım gıdıyor bır zaman sonra artık kendımı cıgerlerımı dınlemeye basladım ve bende asırı derecede kanser olma korkusu yer alıyor ıstemıyorum ıcmek ama cok sınırlı oluyorum ıcmeyınce telkınlere baslıcam ama bırakamıcam dıe korkuyorum bırakmak ıstedıkce arttırdım sıgara ıcmeyı
İtiraf etmelıyım kı bazen cok fazla zevk alıyorum ıctıgım sıgaradan ama bu aralar ıyıce sındım dıyebılırım delırıcem bu telkınlerle kurtulan arkadaslar daha sık yazıp bıze destek olurlarsa sevınırım umutsuzluga kapılmak ıstemıyorum
Sanırım sigara içen herkeste oluyor bu kanser olucam korkusu ve bendede var.Korktuğumuz halde devam ediyoruz maalesef.bu sene 2 kere göğüs hastalıkları doktoruna gidip ciğer filmi çektirdim ağrım falan olduğundan değil korkudan film çeksinler diye sırtım ağrıyor diyorum.Bişey çıkmıyor ama ikna olmuyorum.Telkini bende dinliyorum ve sigaradan soğuma başladı gerçekten ve bu telkinler uyurken dinlenirse daha yararlı oluyormuş çünkü bilinçaltı uyurken daha çok çalışıyormuş.İnşallah bırakmak isteyen herkes bırakır
perspektif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla