Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2011, 07:07 PM   #304 (permalink)
RimA Vita Perfetto
Yüzbaşı

RimA Vita Perfetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RimA Vita Perfetto is on a distinguished road
Standart Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

Alıntı:
change_dnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok sevinirim :) bu arada az önce günlüğünü okudum gıpta ettim tabiri caizse. olumlu oluşun hayata tırnaklarını geçirişin ve başarman.. ben de çok istedim bi ara çok meraklıydım çekim yasası falan. işe de yaradı aslında. sevgilim en yakın arkadaşmla birlikteydi ama tekrar hayatıma çekmeyi başardım geldi pişmanım bana bi şans daha ver dedi :) gerçi neye yaradı tartışılır.. şimdi de günlüğünde reikiyle tanışmanı okudum hiç bi fikrim yok şuan kendisiyle ilgili :D bu akşam katılıcam aranıza ama devamını getirebilir miyim hayatımda işe yarar mı bilmiyorum. insanların başarı öykülerini okudukça onlar adına gerçekten seviniyorum gıpta da ediyorum ama şu "ben beceremem" duygusu.. neyse akşam görüşmek üzere tekrar :) seninle karşılaştığım için çok mutluyum ve şanslıyım sanırım :) benim miladım da sen olucaksındır belki? .) seninde dediğin gibi çok ince bi işliyiş var hayatta.. hoşçakalll :)
okurken mutlu oldum
evet tevafuk diyorum hep.. hayat işte olumlu olursan da kendine.. olumsuz olursan da kendine.. başkasına bir şey olmuyor.. o yüzden çok şükür ki şükredebileceğim şeyler var..özel hayatta da görüşebiliriz dilersen. msn gibi.. hayatıma çekmek istediğim tek kişi de murat bu arada.. o da hayırlı olur inşallah.. istediğimiz insanları çekebiliriz ama acaba bu çekme hayrımıza mı olacak onu da düşünmek lazım.. :) o yüzden de çekmiyorum negatif insanları.. seçiyorum yani.. senin de buraya gelmen bu yolla olmuştur emin ol
ya sen bizi çektin ya da biz seni :)
Gittigimi söyler misin?
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin?

RimA Vita Perfetto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla