Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2011, 02:29 AM   #128 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Off 2 ay oldu neredeyse. Şimdi şöyle söyleyeyim, bunları yazdıktan en geç 1 hafta sonra tatile gittim, süper geldi. Etrafımdaki bilumum kız arkadaşlarımla ve kuzenimle yaptığım konuşmalara göre ben anormal değilmişim, diğer kızlar da trip atabiliyor ve kıskanabiliyorlarmış.(:D) Ama bunları kaldırabilen erkekler de varmış onu gördüm:))) bkz. kuzenim ve 2 senelik erkek arkadaşı. Tabi bu insanlar 30 yaşında:D Benim geçtiğim yollardan onlar da geçti zamanında. Elbette biz de kendimizi törpüliycez. Neyse, bu tatilden sonra geri döndük, İstanbul'a (yüksek lisansımı yapacağım yeni okuluma) hocam çağırdı çalıştay için. Herkesin kendini ispat etme telaşında olmasının getirdiği stres dışında sonuç olarak her şey yoluna girdi. Sonra Ankara'ya geri döndüm, sonra tekrar tatile gittik:))) Tatilde hadi dedim şu eski erkek arkadaşımın engelini kaldırayım artık. Kaldırır kaldırmaz mesaj geldi, adam benden de takıntılı galiba:D Geri ekleşmeler falan. Tam da bu sırada dikkatim birine kaydı:)))) Her şey süper zamanlamayla oldu. Birini unutmak için bir başkasına kesinlikle takılmamam gerektiğini biliyordum bu yüzden sadece bekledim. Eski sevgilinin acayip hamlelerine kanmamam için tam da olması gereken insan geldi. Bir başkası bu etkiyi yapamazdı. Olması gereken o da olmayabilir, belki o da olmayacak. 2-3 sene boşta işkolik vaziyette takılmaya da razıyım. Ama eskiyi bir akşamda atlattığım için hem mutlu hem de şaşkınım:)) Şu an eskiyle hala iletişimdeyiz, ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama umarım hala benden yana bir umudu yoktur, onu mutlu edecek bir kız bulsun da ben de vicdan azabı duymadan önüme bakayım istiyorum. Zaten işini gücünü de ayarlamış. Ben de ayarladım:) Bu hafta İstanbul'a gidiyorum, ilk kez ailemden ayrılacağım, ilk kez yurtta kalacağım, belki yüksek lisansa kadar gelmiş biri için geç kalınmış şeyler ama. Tek derdim tek başıma yemek yiyemeyişim:D Kafeteryasında napıcam bilmiyorum:)) Onun dışında buraya daha çok takılırım sanırım. Tek kişilik odada kalacağım için yalnızlık hissiyatım başlarda biraz fazla olacak:( Elbet alışıcam. Hayırlısı:)

Eski sevgilisini geri kazanmak için yol yöntem soran arkadaşlar vardı birsürü yerde. Kendi hayatınıza bakın huzurlu olun mutlu olun ancak o zaman dank ediyor bunlara:D İşinizle ilgilenin vs. Ben bunları yaptım bu arkadaş geri geldi. Tekrar başladık. Sonra yine ayrıldık. Şimdi yine yapıyorum ama onun geri gelmesi için değil. Ama yine de geldi:D Zaten mutlu olursanız sizi mutlu edecek insanlar da geliyor eskinin yanında. Azıcık kafayı çevirince belki sizin için daha uygun olanı da göreceksiniz. Şey meselesi işte.
Geri gelse bile acaba bir şeyler düzelecek mi? Kırılmış bardağı geri düzeltmeye çalışmaya benziyor.Bu tip şeyler, neyse altı üstü bir ilişki yaşadım artistlik yapıyorum:D Living well is the best revenge demişler. Biz terazi burçları çok yapıyormuşuz ondan. İntikam almak yerine kendi hayatını düzeltmek. Bu arada yıllarca yükselenimi kova zannediyordum doğduğunuzda yaz uygulaması varsa 1 saat geriden mi ne hesaplamanız lazımmış. Oğlak oldu yükselenim:D Kova pek havalıydı, çok özgürsünüz marjinalsiniz süpersinizden utangaçsınız çalışkansınız duygusuzsunuza falan döndük:))) Neyse. Sevgiler herkeşlere. Üşenmeyip okuyan olursa da teşekkür ediyorum:)
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla