Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2011, 03:06 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Başarılı Olmak mı Zordur, Karakterli Olmak mı?

Beyin ve kalp temizliği için ne yapmalı?

Evimde iki bilgisayar var. Biri internete bağlı, diğeri değil. Birine dışarıdan dosya alınıp verilebiliyor, diğerine ise hiçbir bilgisayarla etkileşime girmiyor. İnternete bağlı olmayanda kitap yazıyorum. İnternete bağlı olanla dünyayla iletişim kuruyorum.

İnternete bağlı olan bilgisayarı beynime benzetiyorum. Beynimin sanırları yoktur, o her şeyi keşfetmeye çalışır. Beynim, her türlü bilgiyi inceler, analiz eder ama bu sırada kirlenir.

Kalbim ise dünyaya kapalı bilgisayarım gibi izoledir. Kirlenmemek için, fazla etkileşime girmez. Kirlenmez ama genişlemez de. Seçiciliği onu sınırlandırır.

İnsanın içini en fazla karartan durumların başında, insanlığa olan inancını kaybettiği anlar gelir.

Bu tür zamanlarda favori metnim Kenneth M. Keith’in yazdığı 10 kurallı metindir.