Cevap: konu başlığına ne yazayım bilemedim...birkaç sorum var... cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
evet pek etik bir durum olmadığını kabul ediyorum ancak bugüne kadar denemediğim şey kalmadı ve bugün yine tartıştık ve sabrımın kalmadığını anlayıp..birşeyler yapmalı diyerek son çare bu geldi aklıma..çünkü hiçbir şekilde mutlu edemiyordum babamı...ben senelerdir telkin dinliyorum 4 seneyi geçti belki...ama bugüne kadar babama dinletmek aklıma gelse bile uygulamamıştım...
belki de ona bu şekilde iyilik yapıyor olabilirim...
ama bugün şaşırtıcı sonuçlar aldım ilk gün olmasına rağmen...evde genelde onun daha sık vakit geçirdiği tarafa yakın bir yere...koridorun ayakkabılığa doğru olan yerine hoparlor sistemi kurdum ve 2-3 saat telkinlere maruz kaldı ve bu kadar kısa süre içinde kendisini daha iyi hissetti...sesten rahatsız olup olmadığını sorduğumda rahatsız olmadığını hatta sevdiğini söyledi (ancak telkinli olduğunu bilmiyor doğa sesi sanıyor sadece) bir de sürekli evin içinde dolaşırdı biryerde sabit oturmazdı ve telkin çaldığı süre içinde hep evin aynı tarafında kaldı...yani telkin çalan kısma yakın olan taraflarında vakit geçirdi....mutfakta dolaşırken de ıslık çalarak dolaştı....
diğer bir sonuç ise aura renginde açılma gerçekleşmiş...lacivert renk maviye dönmüş ve koyu puslu yeşil de daha orta tonda bir yeşile dönmüş...sanırım telkinlerin auraya da etkisi var....
2 saat boyunca koruma kalkanı ve mutluluk telkini dinledi...
1 saat boyunca da ego ve suçluluk dinledi.... |