Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2011, 11:32 AM   #19 (permalink)
blue jaloon
Guest

Standart Cevap: ihtiyaç duyduklarım

[QUOTE=Berilce;797951]
Alıntı:
nlg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, sizin satırlarınızı okurken şu anda 10 yaşında olan kedimi nasıl bulduğumu hatırladım. Ben bir şey bizim olmadan önce, ya da şöyle ifade edeyim, bir olayı yaşamadan önce küçük işaretler veriyor Evren bize... İşten çıktım evime gidiyordum, o zamanlar ikide bir bozulan bir arabam var, yine bozuldu, ben Otobüs durağına gidiyorum, baktım o işlek yolda eski püskü seyyar bir ciğerci arabası tangır tungur önümden gidiyor arabalara da aldırmadan yolu ortalamış, görünüşü çok gülünçtü ve bu tür görüntüler (at arabası falan) en modern şehirlerimizde hala var... Neyse evime gelirken baktım kara, şirin mi şirin bir kedi yavrusunu havada top gibi atıp tutuyorlar koskoca adamlar, sanki eğlence, çok sinirlendim, kediyi kaptığım gibi evime getirdim. Bir kaç gün besleyeyim, biraz büyüsün sonra bırakırım dedim çünkü işim seyahat gerektiren ve bazen en az bir hafta evime dönemediğim bir işti... Fakat kedimi o kadar sevdimki daha ilk gün, bırakmak ne kelime! Bir kedinin asla sahibi olamıyorsunuz o size sahip oluyor. Ciğercinin bir işaret olduğunu Cdüşünüyorum şimdi, Arap'ım ciğer'e bayılıyor...
kasaplarda satılır manca derler onu verin cok sevicektir