Yine yeniden mehaba günlük;
Bir süredir yazmıyordum sebebi hipnoz seminerinden sonra tekrar eskiye dönmemdi seminerdeyken pek farketmedim ama daha sonra eskisi gibi olmaya başladığımı anladım bu arada telkinleri sil baştan yeniden dinleyip dinlememe konusunda tereddütte bile kaldım ama değişmek istiyorsam yeniden başlamaktan başka çarem yoktu bu belki bir yenilgiydi benim için çünkü telkinleri dinlemeye başlayalı 5 ay olmuştu ve bu etki kaybolmuştu yani 5 ayı çöpe atarak yeniden dinlemeye başladım bu sefer 2 haftada bir telkin eklemeyeceğim tecrübeli şamanik sağolsun ayda 1 ekle dedi bende öyle yapıyım temelim sağlam olsun diğer yandan suçluluk duyguları telkininin beni deli ettiğini fark ettim bu yüzden onu daha az sıklıkta dinliyorum böyle daha iyiyim sağlık sorunuma gelince antidepresan kulllanıyorum doktor 5-6 ay kullan bir şey kalmaz dedi ama herşey bende bitiyor bunu biliyorum şu içimdeki çocuğu bir keşfedilsem bir anlaşabilsek gerisi kolay ama biraz zor kendi kendime hipnoz denemelerine pek sık olmasada devam ediyorum günde bazen 1 bazende 3 kez deniyorum bir nebze ilerledim gibi bilmediğim beni fazla bilmeden kurcalamakta pek istemiyorum açıkçası
Son okuduğum kitap Bülen Uran ın geçmişin hipnozunu bozmak adlı kitabı (analitik hipnoz) uzun zamandır hiç bir kelimesini kaçırmadan dikkatle okuduğum bir kitap yoktu .(En son hatırladığım andromeda dan gelen ufo bir uzaylının kehanetleri isimli bir kitap ilgimi çekmişti) gerçekten çok şaşırarak hayretlere düşerek okudum bilinçaltının ne kadar engin bir deniz olduğunu tekrar anladım
Şimdilik iyi geceler arada yazmaya çalışıcam sevgiyle kalın ve affedin :)