Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sanada mesaj yazmıştım ama bi şekilde gönderememeyi başardım.evet emelim bütün anneler aynı..vede haklıyız..hemde yerden göğe kadar..yaşınız büyüdükçe denginizi bulmak zorlaşıyor.sizler evlenmiyorsunuz,nerde cangaloz cingolozlar var onlar evleniyor.evlilik kurumu onların sayesinde yozlaşıyor..yapmayın annem evlilik güzeldir..hele hele sizin gibi iyi yetişmiş insanların evliliği muhteşem olur..sevgiler |
ya anlıyorum sizi.yani sanırım 44 galiba 44 herhalde 44 sanırsam 44 haklısınız tabi her anne evladının sevgi,saygı ve güven temellerine oturmuş,huzurlu bir yuva kurdugunu görmek ister.düğünün de koşuşturmak ister.yumuk yumuk gösleri olan minicik torunlarını kucagına almak ister.torunun elinden tutup parklara götürmek ister.ister de ister...siz sevgili annelerimiz en degerli varlıklarımız inanın bizler de bunları en az sizin kadar istiyoruz.her seyin bir zamanı var demezmiydiniz hep bizlere... hah işte şimdi de biz sizlere diyoruz daha zamanı varrrr...gelecekte bir gün gelecek ümidinizi kaybetmeyin,biz kaybetmedik daha 44 baksana cevaplanması gereken daha biirr sürü soru var şaşkın hele orada yer alamamış bir sürü daha var
sevgili anneler tüm saygı ve sevgilerimle o güzel ellerinizden öpüyorum