Cevap: Okulda çok sorun yaşıyorum neden :( 4 arkadaş geziyoruz bi arkadaşım var diğer kızlar onla şaka yollu dalga geçince hiçbişi demiyo. Ama ben şaka yollu bişeyiyle dalga geçsembana hemen pat diye laf veriyo aşağılar bi şekilde ve bozuyo. Çünkü salak gibi konuşuyorum.Çocuk gibiyim. Çoğu şeyde kaale almıyolar beni hissediyorum bunu her şeylerinde.
Gülüp geçiyorum laflarınahak ediyomuşum gibi geliyo çnkü dalga geçtikleri hareketlerimi bende sevmiyorum.. Ama bi arkadaşım varkendisi grubumuzun en havalı bilmiş kızı çok iyiydik normalde çok da severim ama böle bi 2 gündür sürekli her yaptığımla her dediğimde dalga geçme moduna geçti kız ! Aa lavinya böle mi yaptı aa lavinya bunu mu dedi lavinya kesin öle yapar sen düşsen gülmem ama lavinya düşerse önce gülerim çnkü o yaptıysa kesin komiktir fln diyor ya. Hiç bu kdr abartmamıştı. Normalde çok iyi olduğumuz için de onu kırmak istemiyorum.çünkü ben onun gibi düşüncesiz değilim. Ama napacağımı bilemiyorum.Mesela onunla yaşamımız farklı biraz o gezmeyi tozmyı çok sever ve sosyal bi insan olmakla övünür ama bana böle bişeylerle övünmek gibi şeyler komik geliyo ve grupta en az gezip tozan ben olduğum için böle bi dışlama moduna girdi sanki. Anlamıyorum yaa çok mu ezik duruyorum neden böle olluyo anlamıyorum ve bu sadece üniversitedeki arkadaşlarımın yanında oluyo. Çünkü çoğu marjinal olma peşinde ve insanları kıyafetlerinin markasına oturdukları semte göre farkında olmasalarda ayırıyolar.
neden kendini sınırlıyorsun baska adam mı yok memlekette |