Atakan bey umarım bu konuyuda çözmeme yardım edersiiz
telkinleri 3 haftadır dinliyorum. Evdeyken, oturduğum mahalledeyken veya akrabalarımlayken bi sorun yok,eskisiden çok daha iyiyim ve kendine güvenliyim.
Fakat okula gidince iş değişiyo :( üniversitede okuyorum,çok iyi arkadaşlarım var fakat çok farklıyız, onlar biraz sosyete insanlar, bense mahalle ortamında büyüdüm,halimden çok memnunum fakat nedense hep suspus oluyorum onların yanında,
sınıfta otururken falan kendimi çok kasıyorum, sanki bön bön bakıyomuşum gibi geliyo,ne kadar salak duruyorumdur falan diyorum.Sırada nası oturcağımı şaşırıyorum. Sonra yanımda oturanlara bakıyorum gayet rahatlar,moralim bozuluyo ve kendime bahaneler yaratıyorum,yarın bende saçımı düzleştircem para biriktirip bende çok gzel kıyafetler alıcam vs fln die.
Anlayacağınız sadece okul arkadaşlarımın yanında dürüstçe sölemek gerekirse ezik hissetme sorununu aşamadım,napabilirim yardım edin:)
Bugün sınıfta kendimi okdr kastım ki, sırtım ağrıdı durduk yere erkenden eve geldim,okul hariç heryerde kendimi güvende hissediyorum.Asosyal biri de değilim ama umarım anlatabilmişimdir,arkadaşlarımda beni çok sever ama bazen konuşcak bişey bulamıyorum bi ortamda suspus oluyorum,varlığınla yokluğun bir diyolar