Alıntı:
After Life Nickli Üyeden Alıntı
O tür insanlara genellikle tiki diyorlar. Bizim gözümüzde(benim arkadaş çevrem ve ben) de öylelerine sadece yürüyen etek ya da yürüyen gömlek diyoruz. Çünkü genellikle içi boş oluyor öylelerinin. Şunu unutma ki nasıl giyindiğinin ya da nasıl göründüğünün bir önemi yok. En önemli kıyafetin ruh halindir. Kendini geliştirmedikçe, kendinin onlardan bir eksiğin olmadığını düşünmedikçe onların yanında kendini hep kötü hissedersin.
Nasıl göründüğüne değil, nasıl hissettiğine odaklan. Çok rahatsız hissediyorsan öylelerini görmezden gel. Derslerine odaklanmaya çalış. Zaten ilk sırada yapman gereken bu. Orası manken ya da sosyete topluluğu yetiştirmeni değil, eğitimle mesleğe geçiş için basamakları çıkmanı sağlayan bir kurum. Söylediklerimi aklından çıkarma.
Sevgiler. |
yok aslında tiki değiller,bizde tikilerle dalga geçiyoruz:D tam anlatamadım sanırım ama yaşam seviyeleri biraz daha rahat çok rahat,içleri kesinlikle boş değil, ama işte bazı huyları var ki çok saçma geliyor. Başkalarının düşüncelerini önemsememe, topluluk içinde konuşma ve koruma kalkanı telkinlerine başladım,bugün çok iyiydim okulda ya 1 günde etki etti:)) o anlattığım havalı arkadşaımın sevgilisiyle sorunu varmış hadi anlat bana fln dedim otururken,ilk defa dediki sen bugün ne kadar ciddisin fln dedi adam yerine koyup herşeyi bana anlattı fikir aldı benden falan :))