Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2011, 01:57 PM   #3 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Rezonans Kanunu – İsteklerin Yönetimi

Bu kitabı hemen sipariş ettim konuya vakıftım aslında bi kitap olduğunuda biliyodum ama bu yazınızla kitabın ve yazarın adını öğrenmiş oldum öncelikle bunun için teşekkür etmek isterim.

Bu konuya şöyle bir katkı yapmak isterim; Rezonans hepimizin enerji olduğumuzu titreşen bir enerji halinde bulunduğumuzu söylüyor madde olarak gördüğünüz herhangi bir şeyde aslında enerji onunda bir titreşimi var burada sanırım asıl önemli olan titreşim hızımız bu bulunduğumuz enerjisel alanında belirleyicisi yani şöyle ki ; bizler enerjiyiz ve bir titreşim hızımız var bu bizim frekansımız gibi benzer olan titreşim hızımızda olan herşeyi kendimize çekiyoruz yada o'nun çekim alanına giriyoruz.

Burada asıl soru galiba bu titreşim hızımızla beraber frekansımızı nasıl değiştirebileceğimiz yani merdiven gibi düşünürsek biz 1. basamaktayken 10.basamaktakiyle ilişki yada iletişim halin de olamayız ya o 1. basamağa inmeli yada biz 10. basamağa çıkmalıyız.

Benim titreşim hızımızı değiştirmek yükseltebilmek için bulduğum çözüm ho'oponopono sürekli içinizden "seni seviyorum" diyerek enerji alanınızı pozitife taşıyabileceğinizi düşünüyorum. Sürekli kabul ve arınma ve temelinde sevgi olan bu yöntemle pozitif bir alana çekmek kendinizi mümkün benim denediğim ve asla olmaz dediğim pek çok kendimce mucize deneyimlerim oldu. Herkese yöntemi tavsiye edebilirim. Çünkü rezonans kadar büyük bir gerçekte sevgi biliyorsunuz büyük bir iyileştirme ve yükseltme gücü var sevginin. Faydası olur diye umuyorum, sevgiyle..
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla