Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2011, 08:34 PM   #7 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sözlü müzik telkin mp3

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bahsedildiği gigi, dinledikten sonra ben de fiziksel etkiler görünmedi hiç. baş ağrısı ya da mide bulantısı gibi. nerdeyse 20 gün oldu dinlemeye başlayalı. Gece uyurken ve gündüz de dinleme imkanına sahibim. bu durum ben de telkinlerin işe yaramadığını mı gösterir?
Bir şeylerin daha iyiye gittiğini görmek için illa yan etkileri yaşamanız gerekmez sadece değişimlerin fakında olmaya çalışın. İlla yan etki aramak boşuna. Belki de bilinçaltınız değişimlere diğer insanlardan daha çok açıktır. Böylece bu süreci daha rahat bir şekilkde atlatabilirsiniz.

İnsan burada yan etkileri okuyunca kendinde bunları arıyor. İlaç aldığınız da yan etkilerini okuduğunuz zaman: "Acaba bende var mı?", "Şu yan etkisi de oldu mu?" diye geçmez mi içinizden. Ama %100 herkeste aynı yan etkiler görülmez. Ben telkinler için de durumun aynı olduğunu düşünüyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla