Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2012, 01:42 PM   #10 (permalink)
aprilrose
Teğmen

aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: Kendinize Mükemmel Bir Yeni Yıl Hediyesi Vermeye Ne Dersiniz ?

Fedor merhaba, uzun yıllar sıkıntılar çektim arınma tekniklerini uygularken. Zira uygulanabilirlikleri zordu. Sizlerle paylaştığım tüm bu bilgiler, aslında yıllardır üzerinde çalıştığım ve -nihayet- uygulamakta hiç zorlanmadığım teknikler.

Aslında bu teknikleri bir hafta uygulayıp, içselleştirirseniz, su gibi akıp gittiğini ve hayatınıza sihirli bir el değmiş gibi değiştiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Ama tüm öğretilerde olduğu gibi yukarıda bahsettiğim tüm tekniklerde de, ilk şart tekrar, tekrar, tekrar ve yine tekrar.

Tekrarlamazsak eğer, alışkanlık haline getiremeyiz.

Size mutlu, sevgi dolu ve coşkulu bir yıl dilerim.

Herşey gönlünüzce olsun.

Alıntı:
fedor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Genel kabul görmüş önermeler olarak kabul edersek harika bilgilendirmeler.Fakat uygulanabilirlik söz konusu olduğuda düşünmek gerek.Zira; 'şunu yapalım,bunu yapmayalım' önerileri çok fazla kişisel imkan ve uygulanabilirlik koşulları gerektiren tavsiyelerdir..Bunun yerine 'ben bunu öneriyorum,kişisel görüşümdür ve tecrübe ile sabitlenmiş sonuçlar içerir' tavrı daha umut vericidir..Teşekkürler içten ve gerçekçi önerileriniz için....
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla