Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2012, 04:36 PM   #119 (permalink)
ecot640
Teğmen

Tesekkür: 113
73 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecot640 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

ben geçen senenin basında sucluluk ve ego telkini dinlemiştim ama üzerinden epey zaman geçti. baska bi konuda bahsetmiştim kedim öldü öleli ( 2 ay oldu) yemek yiyorum. aslında normal yiyorum ama zayıflamak isteyen birine göre fazla. ve hastalık derecesinde takıntılarım var diyebilirim . normalde bütün gün bişey yemeyip spor yaparak 1 ayda 9 kilo vermiştim. o sırada kedim öldü ve yemeye basladım. geri kilo almadım ama vermem durdu dolayısıyla.
ben de kilo verme telkini dinleyeyim dedim ama pek bir faydasını gördügüm söylenemez. ilk 2 gün basım agrıdı ama pek bir fark yok.acaba basta sucluluk telkınını dinledigimden mi böyle oldu? cünkü ölüm vs gibi olaylar insanda sucluluk yaratıyor. acaba yemek yememin sebebi sucluluk mu?
cünkü normalde sürekli yeşillikle beslenen bir insanım yemeklerle bir derdim yok. ve kilo verme telkinini dinleyeli 4 kg falan aldım ama ölçülerimde bir degisiklik yok bu kısmı hiç anlamadım. ama bugun de düne göre 1.5 kilo eksik cıktım. acaba telkin yüzünden mi?
fazla soru sordum farkındayım ama gerçekten kötü hissediyorum bana yardım ederseniz sevinirim
ecot640 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla