Arkadaslar,
Yakinda gunluk acmaya niyet ediyorum ama onun oncesinde hep birlikte bir degerlendirme yapalim istedim
Telkin sonrasi ya da daha da genellersek bu site ile tanisma sonrasi sizdeki duygu degisimlerini, dusunce degisimlerini hatta ve hatta daha da genellersek tum degisimlerimizi burada paylasim diyorum ne dersiniz, olumlu olumsuz genel:)
Ben basliyorum,
Site ( telkinler oncesi) *** Kendime guvenim azdi. *** Hergun ayni seyleri yapma ihtiyaci( Ise hep ayni isten gitmek zorunda olma hissi, ayni tv programini izleme, kisacasi monotonlasma ve bu hali farkedememe *** Sinirlilik ***Sabirsizlik *** Tahammul azligi ***Pismanliklar ama ayni tekrarlar *** Affedememe ***Huzursuz olma hali *** Asosyal olma( is sonrasi gezme haric sadece uyuma istegi ...vb) *** Yeni arkadasliklara kapali olma ( savunma mekanizmasi) *** Sigara icimimdeki artis *** Bunalma, cabul daralma ***Konsanrasyon daginikligi ***Is uyarilarini kisisellestirme . . . ve daha neler neler:)))) Ben ne cekilmez insanmisim beeee
Veeee Mutlu son 15 Eylul 2011 ``Hayatim degisti`` sitesi ile tesadufen kisisel gelisim google `a yazilir ve cikan sonuclardan birkac linke bakilir ve dikkatine sag alttaki reklamlar ceker ve cekirdek inanc reklam sitesinden siteye uye olunus:) Iste yeni Arzu: *** Mutlu *** Kendi ile barisik ***Daha guclu ***Degisiklige acik olma ( Artik cogu zaman is yerime degisik yollardan gidiyorum sirf monotonulktan kurtulmak icin:))) *** Sabir ***Hosgoru *** Anlayis ***Guleryuz ***Sagduyulu (Artik yardima ihtiyaci oldugunu gordugum kim olursa olsun yolda giderken yardim ediyorum her anlamda bu bir engelli arkadasim da olabiliyor bir yasli teyze de walla otobuste oturamiyorum artik yer vermekten:)) Peki yaz siz ?