Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2012, 09:07 PM   #1678 (permalink)
Lusid
Üsteğmen

Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Bu forumda mutluuu nun paylaştığı videolardaki gibi yapabilen var mı? Ben yapamıyorum! Forumda başaran yoksa gerçek olmadığını düşünmeye başlayacağım...

Skolyozu varmış, Başak hanım kemiğini itmiş. Kemiği yer değiştirmiş, resmen görmüş. Hmm... Ama nedense önceki ve sonraki röntgen sonuçlarını videoda göremedim. İspatı var mı? Ben görmüyorum. matrix'e hükmedin kitabında da somut ispatlar yok. Skolyozunu iyileştirdim, işte bir ay önceki ve bir ay sonraki rontgen diye gösterse inanacağım.

matrix'e hükmedin sayfa 174. İki Gizem Daha : İki yaşındaki bir kızın dalağındaki tümörü yok etmiş. Tümör artık gözükmüyormuş... Hani ispatı? Röntgen fotoğraflarını kitaba eklemek bu kadar zor mu?

Karşıdan baktığı gibi iki noktayı buluyor. Ne kadar güçlü hissediyorsa artık...

Ve Dr. Richard Bartlett ciddi bir hastalığa yakalanıp kendisini iyileştiremezse çok gülerim... İyileştiremediği şey yok gibi. İmkanım olsa ABD ye gidip görüşürdüm. Benim üzerimde denemesini isterdim.

**Gerçek olduğuna inansam Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın ya da Dr. Richard Bartlett'in bana da öğretmesi ve beni sertfikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı yapması için yıllarca onun kölesi olabilirim . Başak hanımı tanıyan varsa bu isteğimi iletebilir, çok ciddiyim. Açıköğretim okuyorum zaten, kölesi olmam için bir engel yok. Yeter ki bana ilerlemiş ve doktorların ciddi ameliyatlarla düzeltebildiği skolyozu parmaklarımla hastaya dokunarak düzeltebilmeyi öğretsin .

Fotoğraftan skolyoz hastalığının nasıl birşey olduğunu anlayabilirisiniz. Kitapla 168 sayfa ileti yazılmış ama bir kişi de çıkıp sormamış ki "bu skolyoz ameliyatsız iki nokta tekniğiyle nasıl düzelir?"

Şaşkınlıkla iletilerinizi okuyorum valla...
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla