Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 05:14 PM   #256 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dogru olan yöntemi bilemiyorum demek bile senin bir kac yöntemin olmasi demek, ee bizlere sun bu yöntemlerini bizde sana fikirlerimizi söyleyelim sen yine kendi iradenle sec birtanesini..

kafani karistiran ne oldu ???
en üstteki mesajım kaynadı galiba arada bugün ilk yazdığım,kafamı karıştıran o oldu:)) dur senin için bi daha kopyalayım mesajımı ve mesajta verdiğim link kafamı karıştırdı.

'forumda bi kaç yazı okudum juger sağolsun onla bi sohbet ettik vs moralim baya düzeldi:):)
bugün akşamda melek meditasyonlarına başlıcam. Spora da başladım evde,kilo vermeye de niyet ettim. Fakat bilenlere bişi sorucam;

ya ben bu dilek yazma niyet yazma ve bunlara göre olumlama yapma konusunda bi türlü doğru yolu bulamıyorum.

özlem hanımın yazdığı bu linki okudum şimdi. Tamam çok güzel bi şekilde ideal kiloma ulaşmak için niyet ettim yazıldığı şekilde.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-1-bolum.html

Fakat nerdeyse 1 aydır kendini sevme olumlaması yapmama rağmen hala tam olmadı. 2sini aynı anda yapamaz mıyım?
Niyetlerinizi yazıp bi kutuya atın demiş ama tam açıklayıcı olmamışuzun bi süre sadece 1 niyetmi atıcaz offf kafam karıştı gene :D
bir de verdiğim linkte 2.ders olarak olumlamaları okudum kilo verme olumlamasını nasıl yapsam ?:)

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iki tanesini yapmanda bir sorun yok. hatta kilo verdikçe kendini daha çok seversen iyi bir ikili bile olabilirler :)
peki juger dediğim linki okudunmu sen hiç daha önce bi fikrin var mı ? tamam 2 sini bi arada yapıyım o zaman ama yöntem konusunda kafam karışıyo işte of :D

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla