Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
|
ağlama davranışım tekniğin işe yaramamış olmasıyla alaklı olabilir demişsiniz nereden bu kanıya vardınız.İşe yaramasaydı ağlar mıydım sonuçta 2 2 buçuk dakikadan sonra bir duygu değişimi oluyor yukardıa anlattığım gibi acaba ben tekniği yanlış mı uyguluyorum.Bana sıkıntı yaratan şeyin farkındayım.Zaten bununla başa çıkmam için psikolog bu tekniği öğretti bana.Psiklogla görüşme imkanım telefonda oluyor ama ben de adamı zırt pırt aramak istemiyorum.Bir tanıdığın vasıtasıyla buldum bu psikoloğu öğrenci maddi durumu yok hani görüşme ücretini verecek falan demiş adam da hallederiz demiş dayımın oğlunun da psiklojik rahatsızlıkları vardı ona bedavaya bakmış durumları iyi olmadığı için hem de düzenli olarak hatta cebine harçlık bile koymuş ben de madem bu kadar iyi adam dedim beni de dinler ama ben gittiğimde benimle falza ilgilenmedi bir an önce ilgilenip başından atmak ister gibiydi o yüzden ben de gitmek istemedim kendimi kötü hissetdim adamın bana karşı davranışından.benim sorunum yurtta ve odadayken ve odada yalnızsam(odam iki kişilik) benim aklıma olumsuz düşünceler geliyor.Yurdumu bu sene değiştirdim yarı özel yurda geçtim iki kişilik odam.Bu yurda geçmek için çok uğraştım,çok strese girdim.Çok koşturdum.Herşeyin daha iyi olacağını düşününyordum ama olmadı bu sefer de bu sorun ortaya çıktı.Odaya gelince benim halet-i ruhiyem değişiyor odada ders çalışmaya oturunca derslerim hep sözel aklıma olumsuz düşünceler geliyor ve atamıyorum kafamdan olumsuz düşünceyi sonra ben de bi sıknıt hali,tedirginlik,kaygı başlıyor atamıyorum içimden bi şekilde onu dışarı atamam lazım ağlıyorum ben de bi keresinde ağladım böyle yine böğüre böğüre yan odamdaki kızlar geldi toplandı tabi kafam başka düşüncelere kaydığı için derse konsantre olamıyorum ders çalışmak hak getire.