Konu: Gece uyurken
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 12:16 PM   #9 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Gece uyurken

Alıntı:
canafar Nickli Üyeden Alıntı
Gece uyurken nasıl dinliyorsunuz kulakligi uzun sure takmak pek saglikli degil oteki turlude ses baskalarini rahatsiz edebilir ve ses dagildigi icin pek etkisi olmaya bilir diye dusunuyorum,ya siz?
Alıntı:
gckgirl Nickli Üyeden Alıntı
uyurken uyuduğum icin yani dinleyemiyorum genelde

biz uyuduğumuz zaman, evet bilincimiz uyuyor fakat bilinçaltımız 24 saat iş başında, uyumaz kendileri maalesef . bu ince bir detay. super
dolayısıyla bilinçaltımız 24 saat çalıştığı için ona ulaşmanın en tatlı yolu bilincin direnç göstermeyeceği, devre dışı olduğu zamanlardır ve uyku hali en etkili yoldur...
kaldı ki zaman mefrumu gözetmeksizin bir telkini en az günde 8 saat dinlemenin farklı bir boyutu. illa 8 saat uyunacak diye bir kaide yok ama büyük bir kısmı bu zaman dilimlerinde gerçekleşmesi benim tercihim...
tavsiye ederim...

sağlıcakla ve ışıkla...

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla