Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2012, 02:05 PM   #98 (permalink)
kontes su
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

ben çok zor bir gece geçirdim. resmen kilitlendim.sıcak su torbalarıyla sabahı ettim. bugün onun yorgunluğu var. dün gece çok ilginç bir şey yaşadım. hayatımın ters gitmeye başlaması on sene önce yaşadığım bir ilişkiden sonra başladı. ve evrenin yasalarını okurken bir şey kalmıştı aklımda dün şimşek gibi çaktı beynimde bu söz.sen ya kurbansın ya katil. kimin katili oldun ki şimdi aynı durumda kurban durumuna geçtin ve bunu kabullendin diye birşey vardı.yani geri dönüşüm sen kime bu duyguyu yaşatıp gönderdin de şimdi o sana geri döndü. işte bu sorunun cevabını buldum. bu ilişkide ben katildim. aldatılmıştım ve bunu öğrendiğimde terk ettim. fakat şunuda çok iyi biliyordum karşımdaki beni deliler gibi seviyordu. ben bunu umursamadım. aldatmadan önce bana sürekli söylediği birşey vardı. biz evlenecekmiyiz.beni terketmeyeceksin dimi. hep bu soruyu soruyordu.bende ona karşı sevgi besliyordum. ve hep gözlerinde bu sevgiyi görüyordum. ama aldatmıştım ve karşı taraf hamileydi. başka şansım yoktu. çok üzülmüştüm. ama farkettim ki ben ona bu duyguyu yaşattıktan sonra ilişkilerimde aynı şeyi yaşamaya başladım. şimdi ben kendime soruyordum her ilişkide acaba evlenecekmiyiz,terkedilirmiyim. dün facede birden aklıma geldi o napıyor acaba bir aratayım facede dedim ve buldum evlenmiş çocuğu vardı. sayfada beni şoka sokan bir parçayı gördüm. bizim şarkımızı koymuştu. ve her paylaştığı şarkı yüreğime sor,unutamıyorum,atamıyorum,aklımdan çıkmıyorsunlarla doluydu.seni kalbimde yaşatıyorum gibi sözler. bu bende şok etkisi yaptı. halen beni unutamamış ve yaşıyordu. işte geride bıraktığım bu duygu çöküntüsü bana dönüyor diye düşündüm. ondan ayrıldıktan sonra hep bu duyguları yaşadım ilişkilerimde. gözlerim doldu çok kötü oldum. ben bunu yapacak kalpsiz bir insan değilim. ama farkında olmadan yapmışım. 10 sene sonra anladım. ne düşüneceğimi bilemedim.şaşkın şokta ve boşluktayım nympacım. sen ne dersin bu duruma. yorumunu merakla bekliyorum canım.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla