Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2012, 06:23 PM   #4 (permalink)
maxhealth
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kuantum Tipoloji

4 - ÇOCUK KALMIŞ OLANLAR

TEMEL DUYGU TONU

Ben bir çocuğum

ÇEKİRDEK İNANÇ

Büyümezsem yaşamımı güvenle sürdürürüm.

BİRİNCİ NEDEN

Küçükken tacize uğrayan, şiddete maruz kalan ya da böyle bir ihtimalin çok belirgin olduğu bir atmosferde yetişen kişiler, bir daha aynı durumla karşılaşmamak için küçük(gerçekten fiziksel olarak küçük) kalmayı seçerler.

HAYAT AMACI

Büyümenin gereksiz ve ağır sorumluluklar almak anlamına gelmediği aksine keyifli ve hoş bir durumun olduğunu fark etmek.

GENEL GÖRÜNÜŞ

Sanki on iki on üç yaşlarında gözükürler.Zayıf, ufak tefektirler.Tavırları çocuksudur.Şirin sempatik tavırlarıyla dikkat çekerler.Sanki beni sevin ve koruyun, benden çok bir şey beklemeyin der gibidirler.
Hayatlarının bir döneminde çocuk kalmaya kara vermişlerdir.
İleri yaşta olmalarına karşın aileleriyle yaşarlar.Hatta çocukluklarında yattıkları yatakta uyumaya devam ederler.Uysal, yumuşak ve çekingendirler.Tek başlarına karar alamazlar ve uygulayamazlar.

İŞ

Ancak bir çocuğun yapacağı yada yapamayacağı türden işler seçerler.Refakatçilik, ofis boyluk gibi.Hiç sorumluluk almazlar, fikir yürütmezler ve inisiyatif almazlar.Sessiz, itaatkâr ve pasif davranırlar.

İLİŞKİ

Genellikle ya platonik aşklerı vardır ya da tamamen karşı cins ilişkisine kendilerini kapatmışlardır.

SAĞLIK

Büyüme hormonlarında sorun olabilir.Kasları ve kemik yapıları gelişmemiştir.

YENİ EYLEM

Kendine büyğk bir yatak almak.Kendini fiziken büyümüş olarak hayal etmek.Çocuklarla ilgilenmek.Yardım ve destek istemekten çok, yardım ve destek vermek