Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca rüya görmek engellenemez bir şey. Siz gördüklerinizi bastırarak hatırlamanıza engel oluyor olabilirsiniz. Bu zamanla düzelecektir. Telkinlerin faydasını gördükçe, düşüncelerinizde değişimler meydana geldikçe bastırma ihtiyacı çekmediğiniz zaman belki de bir süre kabuslarla yüzleşeceksiniz. Kesin değil tabi bu dilerim hep tatlı rüyalarınız olur. Ama başta da rüyalarla ilgili söylediğim şey buydu aslında. Yüzleşme bir fırsattır. Bu durumdan bir çok kişi şikayetçi olsa da bence faydalıdır. Rüyalar güvenli bölgedir. Doğrularıyla yanlışlarıyla ne yaşarsanız yaşayın sabah uyandığınızda biter. Bana göre rüyalarda yaşananlardan bilinçaltında kalanlara ulaşmak ve ders çıkarmak da mümkündür. |
kesinlikle katılıyorum.ben bilinçaltıma attığım birçok şeyi rüyamda gördüm telkinler süresince.halende görmeye devam ediyorum.bu seneler önceki bir olayda olabiliyor,yakın zamanaki bir olayda. sabah kalktığımda hatırlıyorsam bu rüyayı demekki ben bunu atmışım ve benim bunu çözmem gerekiyor,bunu çözüp bilinçaltından çıkarmam gerekiyor diyorum.