Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı
Cevap için teşekkürler. Mesela neyi beğenmediniz? Bence bu gece dinleyin ve test sonuçlarınızı bizimle paylaşın. Zamanınızı çalmayacak ne de olsa uyurken dinleyeceksiniz.
Piyasada bu tekniği kullanan çeşitli ürünler var. Benim hazırladığım mini setin de o ürünlerden bir farkı yok.
Benzer tekniği shamanic arkadaşımız da kullanmış ve işe yaradığını söylemiş. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...grenmek-3.html
Ben de uykuda öğrenme tekniğini kullanıyorum. Sitedeki telkin müzikler ne kadar işe yarıyorsa bu set daha çok işe yarayacaktır bence. |
bu set tamamen manipülasyon çünkü onlarca ingilizce kitap var ver tek bir ünitede zaten en aşağı 15 kelime öğretiyor .. yarım saatlik bir çalışmayla da öğrenirsin..
neden 10 kelime öğrenmek için saatlerce senin telkinini dinleyeyim ki.. ayrıca zaten kelimeleri anlamıyla birlikte kaydederim kendi sesimden sabaha kadar dinlerim yine kalıcı olur..
bir de sen kelimeleri öğreten metni bir yerden çalmışsın... hafızayla ingilizce teknikleri kitabından almışsın... bir de ben yaptım diyorsun.. ayrıca 10 kelime öğrenmek için sen de bir hafta çalışıp dinleyip test çözmek gerekiyor....
bence çok anlamsız ve zaman çalan beyhude bir çaba... görünen köy kılavuz istemez...