01-02-2012, 05:26 PM
|
#18 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Uykuda İngilizce Öğrenin - Mini Set - Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı
yavaş yavaş başlarsanız neden olmasın.. inşallah olur.. bildikleriniz pekişir.. iyi olur diye düşünüyorum.. ama zaten göndereceğim parçalar için gramer seviyeniz yeterlidir diye düşünüyorum.... siz başlayın beğenirseniz devam ederiz..... | Parçaları nereden aldınız acaba? İsimlerini verebilir misiniz? Alırım onları. Çok kaynağım var ama sorun bende. Evde baya İngilizce kitap da vardı ancak kardeşim Toefl'a hazırlanırken lazım olur diye götürmüş. Benim İngilizce'm yıllardır sorunlu. Değişik yöntemler uyguluyorum ancak aşamadım. Dizi izleme konusuna şiddetle katılıyorum yalnız. Sadece anime izleyerek Japonca öğrendim biraz ve unutulmuyor. Hatta çeviri özürlü ben müzedeyken Japonca konuşan bir kadının söylediklerini anlayıp çevirmiştim. Dizi izlemeye başlayacağım bu nedenle. Şöyle sorayım önerdiğiniz kaynaklardan çalışırsam 5 ay gibi bir sürede seviyem ne olur? |
| |