Ynt: tuhaf bir günlük iyi geceler
umarım bu gece daha iyi bi gece olur dün geceye göre..sanırım bagımlılık yapıyo bu site..güzel bigün gecirdim..sandıgım kadar yalnız degilmiş..içimdeki boşluk yavaş yavaş gidıyor,daha güçlü hissedıyorum kendimi artık..ölürüm dedigin hiç biseyde ölmüyomussun..olumsuzluklar hayyatta daha dik durmmamı saglıyor..kendimi hatırladım bugün neleri yapabildigimi ve neleri yapabilcegimi..susmayı ögrendim.bazende susmak ne kadar huzur verıyomus insana..bişileri hayata bırakıp kabullenmek ve yola devam etmek..klasik ama öyleymiş bu cümleyi yazdıgıma inanamıyorum her bitiş bir başlangıcmıs:):)
üstümde cok agar bir emanet var onu teslim ettgim gün cok daha huzurlu olucam..güzel günler olucak insallah,kendim dahil herkesi özgür bıraktım içimde ne kendıme ne başkasına nede birseye kızgın yada kırgın degilim artık..herkes için herseyin cok iyi olması dilegiyle:)
kendimi hatırladım:):) şiddetle tavsıye ederim..saf,iyi niyetli kişi geri geldi...içimden herkese dua edıyorum tanıdık tanımadık bu yazıyı okuyan okumayan,uyuyan herkese..güzel düşünüyorum artık..yolda yürürken ufak cocuk gördügümde tüm samimiyetimle allahtan isterdim büyünce mutlu huzurlu sancısız bi kalbi olsun diye ve gülümseyerek yürürdüm..bugün yine hatırladım ve iyileşmeye başladım..
kendinizi özünüzdeki iyi ve huzurlu insanı hatırlamanız dilegiyle. huzurlu uykular... |