tuhaf bir günlük öncelikle aramaıza hoşgeldin ben çok fazla yazmayı sevmiyorum ama hergün mutlaka siteye akşam sabah girer ve gelişmeleri izlerim.Sana yazmak şu anda içimden geldi
.Bak canım öncelikle siteden ayrılma sürekli burayı takip et senin gibi birçok insanın bu tip sorunları var.burada herkes birbirine yardım edbilmek için uğraşıyor tavsiyelerde bulunuyor.Bende senin gibi bir boşlukta olduğum dönemde bu siteyle tanıştım. Aşağı yukarı 6 -7 ay oldu sanırım.Hayal ablamla tanıştım o tanıştığım güne ve aracı olan insanlara minnettarım.o gün bu gündür ben bir çok problemime çözüm getirdim ve halada getirmek için çaba sarfediyorum. HERŞEY BİZDE SAKLI herşey bizim içimizde ve rabbim bize öyle güçler vermişki biz kendimiz herşeyi istediğimizde düzeltebiliriz.önemli olan istemek. ben şu an kendimi bir çok konuda tanıyamıyorum kendime hayret ediyorum ben bu muydum diye..sende iste ve herşeyin yoluna girdiğini kendi gözlerinle gör derim .Hayattan ümidini kesme biz değişirsek herşey değişir.ama bu aradada dönüşümden dolayı bir takım duygu dalgalanmalrı yaşayacaksın.ama bunların neden olduğunu bilecek ve önemsemiyeceksin.yaşadığımız her can sıkıcı durum bizim kendimizi geliştirmemiz için bir vesile bunu öyle düşüneceksin.hayal ablamın her ne konuya cevap verdiyse yazılarını oku her okuduğunda pozitif enerjiyle dolduğunu hissedeceksin.(özellile bu söylediğimi ihmal etme canım)
hemde reikiyle tanışmanı sana tavsiye edrim ben kendimi reiki sayesinde buldum .bu güne kadar adını bile duymamışken onunla hayatımın sanki yönü değişti.benim sana vereceğim naçizane düşüncelerim bunlar canım bu yolda yürümeye devam et yolun ışıkla dolsun canım...