Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2012, 03:53 PM   #10 (permalink)
Sole
Teğmen

Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sole is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bugün "KEŞKE" Deme!

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Keşke"nin bize birşey kazandırmadığını-daha doğrusu kendimizi üzmekten başka bir işe yaramadığını- öğrendiğimden beri bunun için çabalıyorum. "Keşke" kelimesi sözlüğümden çıkardığım kelimelerden benim. Kendimi o kelimeyi kullanırken yakaladığım anda olaya farklı bir açıdan bakabilir miyim diye soruyorum. "Keşke" leri büyük ölçüde hayatımdan çıkardığıma inanıyorum. Hiç olmasa ya "keşke" ler hayatımızda derken herkes için söylemiştim. Ama o kelimeyi bilinçli bir şekilde kullanmamak için çaba göstermeye ve denemeye değer.Olması gereken olur her zaman. Hatamızda bile öğreneceğimiz birşey vardır. Hem kendi hatamızda hem de başkalarının hatalarında...

Sevgiler.
Bunu basardigin icin tebrik ediyorum seni, kolay degil cunku. Bazen bazi olaylar kontrolumuz disinda da gelisebiliyor ve hal boyle olunca cogu zaman yanlis kararlarin esiri oluyoruz. Sadece farkina varildigi an bundan ders cikarmaliyim demeye basliyor insan..

Ben de gayret gosterecem insallah..

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet var ve var olmaya devam edecek. Dünya nüfusu 7 milyar oldu. Tüm dünyayı değiştiremeyiz. O nedenle önce herkes kendisini değiştirmeli. Bununla birlikte bir arkadaşım var, bayılıyorum ona, dünyaya bedel bir insan. Ondan hiç keşke duymadığım gibi, onunlayken tüm keşkelerimi de unutuyorum.

Sevgilerimle.
Tabiki herzaman bir yerlerden baslamak lazim, once kendimizden. Yukarida da belirttigim gibi ancak fark ettigimiz anda bazi seyleri degistirmeye gucumuzun oldugunu anliyoruz.

Cok sanslisin oyle bir arkadasin oldugu icin.. insanin hayatinda zaten bu tur insanlar olmali ki hayata farkli bakabilesin : )

Ben de oyle bir arkadasa sahip olmayi seciyorum

Basaranlar once inandilar sonra yaptilar. Basaramayanlar ise once yapip sonra inanmayi denediler.
Ben mutlu ve basarili olmayi seciyorum...
Sole isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla