Cevap: nasıl neden niçinn???? slmlar yine ben arkadaşlar...
cumadan bu yana vücuduma musallat olan grip yüzünden birqaz zor bir dönem geçirmekle birlikte,evde yatıp dinlenerek geçirdiğim zamanı kendi adıma daha bilinçli tüketmek arzusunda idim.tüm gün yine kısık sesle telkinlerimi dinleeye devam ettim.telkinlere ek olarak ne zamndır yapmak isteidğim ancak malum ev ve iş yaşantısındaki yoğunluklar nedeni ile fırsat bulamadığım;yine site içerisinde bulduğum özlem hanıma ait sevgi ve affetme meditasyonlarını (sevgi ve 4element meditasyonu şeklinde adı geçmekte ve her iki meditasyonda yılbaşı hediyesi olarak bizlere sunulmuştu)yapma fısrsatı bulmuştum..
cuma günü ilk sevgi meditasyonunu dinlemiş hatta sonuna gelmeden meditasyonun uyuya kalmıştım..ki aynı durum gün içinde 3 kere daha denemiş ve hep uyuyarak sonlandırılmıştı tarafımdan.affetme meditasyonunu ise ancak pazar akşamı,uyku öncesi gerçekleştirilebildi tarafımdan...ancak tüm gece boyunca geçmişimde kalan şimdi görüşmediğim ama kırgınlık ve kızgılıklar ile ilişkimi sonlandırdığım insanlarla uğraşarak geçirdim geceyi...çok net hatırladığım ve film gibi diyebileceğim,uyanıp sonrasında tekrar uykuya daldığımda devam eden rüyalar silsilesi içinde geçirdiğim bir gece oldu diyebilirm..kii sabahta çok mutsuz uyandım,sanırım rüyamam bağlı olarak...ve halenn iç huzursuzluğum yada ismini nasıl nitelendireceğimi bilemediğimi tuhaf bi boşluk,tuhaf bi sinirlilik hazımsızlık adını koyamıyorum bu duygunun arkadaşlar ama çok tuhaf hissediyorum işte...garip bi panik duygusu var içimde...karmankarışık...dünde tüm günü bu tuhaf duygular içinde geçirdim bu gün bu duygulardan kurtulmuş olmayı ümüt ederek...ama malesef benzer sıkıntılar devam ediyor diyebilirim...
sanırım affetme meditasyonu,geçmişimde sorunlu kalan,hayatımda bi sorun teşkil etmediğini sandığım ama içimde tıkanıklık yaratmaya devam eden bu geçmiş kızgınlıklarımdan kurtulmam gerektiğini iletmeye çalışıyor bana...peki bu durumda özlem hanıma ait bu afetme meditasyonunu yinelemeli miyim sizce???yada başka ne yapabilirim???
__________________ *****yeniden doğuyorum*****
**** sizlerle birlikte ***** |