Konu
:
Eğlenceli Bir Günlük
Tekil Mesaj gösterimi
21-02-2012, 06:31 PM
#
3
(
permalink
)
Eğlenceli
Teğmen
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Eğlenceli Bir Günlük
işte geldim burdayım
hava son günlerde mükemmel gidiyor güneş pırıl pırıl insanın içini açıyor. ağaçlarda tomurcuklar patlamış bile.gördüm dallarında
Bu havada dayanamadım kendimi dışarıya attım tabi.bi güzel giyindim süslendim gezdim.sonra kendimi kuaföre attım ve imajımı yeniledim
insanların bana sevgiyle baktıklarını hissediyorum.ve güzel sözleri güzel davranışları sonuna kadar hakettiğimi düşünüyorum. eskiden beklemediğim bir güzel davranışla karşılaşınca utanır ezilir büzülürdüm. artık böyle şeylere kendimi kapatmıyorum ve hakkım olduğunu bilerek kabul ediyorum. şu günlerde herşey tıkırında çok şükür. kendimi hiç olmadığım kadar güzel hissediyorum.
ufak tefek aksilikler de olmadı değil. ama canımı sıkmam için yeterli şeyler değillerdi. daha doğrusu canımı sıkamadılar. bilinçaltım arındığı ve daha esnek düşündüğü için ufak aksiliklere boşver diyip yeni çözüm yolları bulabildiğimi farkettim. Üzerine düşüp yoğunlaştığım ve elde etmek istediğim bazı şeyleri de elde etmeyi başardım. Bazı konularda geçmişteki çabalarımın meyvesini aldım.
Daha nice güzel Günlere. Herkesi öptüm
Eğlenceli
Açık Profil bilgileri
Eğlenceli nickli üyeye özel mesaj gönderin
Eğlenceli - Daha fazla Mesajını bul