Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2012, 10:51 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: holosync meditasyon duyan var mı?

İmgeleme hayal kurma diyebilirsin. Gözlerini kapattığında nesneleri gerçekmişçesine görebilme sonra olayları da yine gerçekçi olarak gözünde canlandırma diyebilirim. Yine imgeleme ile ilgili bir sürü başlık bulabilirsin forumda. Çekim yasasından, meditasyona kadar bir çok yerde çalışma da imgeleme kullanılıyor.

Bilinçli uykuyu yaşadıklarıma göre tanımlarsam şöyle: önce beden uyuyor. Eğer bu aşamada kalkmayı tercih edersen insanın her yeri uyuşuyor. Kalkmada güçlük yaşıyorsun. Hatta bilmeyen için korkutucu olabilir ki ilk anda itiraf edeyim kokrmuştum biraz. Çünkü her yerin ağırlaşmış oluyor (Bu kısım beyin dalgaları dinlemeden denediğim ilk frekansı düşürme hali idi uyumadan kalmayı başarabilirsen mümkün bunun için dinlenmiş olman gerek). İkinci olarak beyni uykuya uyuduğuna inandırma aşaması en zor ve vakit alan aşamadır deneyimsizken. Bahsettiğin kaşıntılar beyni uyuduğuna inandırma aşamasında da çok karşılaştığım bir şey konsantrasyonu bozmaya bire bir. Beyni uyuduğuna inandırdığında en son bilinç kalıyor ve bilincim hala uyanıkken beyaz bir ekrana kadar gelmiştim. Ki bu seviyenin teta seviyesi olduğunu düşünüyorum. Tam bu sırada bilinçli(Lusid)rüya görebilirsin. O tür deneyimler de yaşadım. Rüyada olduğumu fark ettiğim oluyor. Bazen yazılı bir senaryo bazen se kendi istediğim şeyleri yapıyorum.

Bu çalışmaları yaptığımdan beri rüyalarla aram çok iyi. Eskiden de iyi idi ama bir ara rüyalarıma küsmüştüm. Şimdi rüyalarımdan bile birşey öğrenebileceğimi ve gördüğüm rüyalara dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Affetme çalışmalarının çoğunu rüyalarımda tamalayıp iç huzurumu arttırdığımı söyleyebilirim.

Meditasyon çalışmalarında da konsantrasyon sağlamamda yardımcı oldu. Şuur hali diye adlandırılıyor bunlar. Meditasyon için yer, zaman tanımam. Beyin frekansını düşürdüğün her an her yerde meditasyon haline geçebilir insan. Bu halleri kolayca deneyimlemek için tekrar önemli. Bir ara her gece uyumadan önce çalışıyordum. Program olmadan kendim o hale ulaşmaya çalışıyordum. İlk meditasyon yaptığım zaman ki halim ile şidmiki arasında belirgin fark var. Eskiden gözlerini kapa meditatif hale gir. Olay gözleri kapamaktan ibaret değilmiş bunu öğrendim. Bilinçaltına da inebiliyorsun meditasyon yaparken, imgelemeleri de etkili yapabiliyorsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla