Öncelikle lise öğrencisiyim ve kız meslekte okuyorum okulda gerçekten parmakla sayılacak kadar az erkek öğrenci var öyle olunca bizim sınıfta 3 erkek oluyor benimle birlikte.Neyse bunu yenı farkettım okulu artık sevmemeye başladım sanırım çünkü okulda yalnız gibiyim arkadaş çevremin olmasına rağmen sınıftakı hiçkimseyle samimi değilim ve mümkün olduğunca konuşmamaya çalışıyorum onlarla ve daha az birlikte olmaya yaptıkları esprileri az çok tahmin edebilirsiniz bildiğiniz ergen esprileri ya yok dayanamıyorum artık sınıftakı herkes güler ben zorlasan zorla gülerim o kadar nefret etmeye başladım onlar 2 arkadaş iyi geçiniyorlar fakat hala ergen oldukları için hiç samimi olasım ve muhattap olasım gelmiyor.Onun dışında dışarda başka okuldan 6 yıldır 1 dostum var onla birlikte olduk mu gülmekten ağlıyoruz o kadar çok güleriz bir tek o arkadaşımla mutlu oluyorum
Hayattan mı bezdım fakat sınıfa bile girmek istemiyorum ayrıca herkes birbirine bi laf sokma içerisinde muhabbet edicek 1-2 erkek arkadaş bulmak çok zor kafayı yemek üzereyim
Aynı şeyleri onlara karşı da söylüyorum ama beni benden başka kimse takmadığı için böyle işte... Ne yapmam lazım ? Ve eğer dillerine düştüyseniz tanrı yardımcınız olsun... Her pazar mutlaka agora veya kipaya giderim en yakın arkadaşımla olsun aileyle olsun, onun dışında basket oynarım yani sosyal bir kişiliğim fakat bulunduğum ortam ve kişilerden acayip tiksiniyorum nefret bile ediyorum yani.1 tek mp3 üm var canım sıkıldığı zaman( ki boş derslerin çoğu müzik dinlerim onlar da olmasa heralde zaman geçmez)