Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Arkadaşlar merhaba..en son 2009'da yazmışım bu günlüğe..siteyi ara ara takip etmeye devam ettiğim halde günlükten tamamen koptum ..hayatımda birtakım olumlu değişiklikler yaşadığım kısa bir dönem geçirdim günlük sonrasında..daha sonra bazı kısır döngüler tekrar etmekle birlikte zor diyebileceğim ama sorunlarla daha kolay başa çıkabildiğim, koyu renklerin yanında güzel renklerin de olduğu bir yaşantım oldu. Hayatımda benim için hoş sayılmayacak bir tecrübenin benzerini kendime çekmem ve tekrar zamanım olması üzerine tekrar kendi içime döndüm. Yine ara ara kişisel gelişim kitapları okuyordum, ruhumu beslemeye çalışıyor, negatif düşüncelerden nisbeten de olsa uzak duruyordum ama bilinçaltımla uğraşmak veya çözmeye çalışmaktan vazgeçmiştim. Bazı sebeplerden dolayı biz ne kadar çaba sarfetsek, olumlu düşünsek, kendimizi iyi hissetsek de temeldeki birşeylerin aynı şeyleri hayatımıza çekmeye devam ettiğini yaşayarak gördüm. Yakınlarda çekirdek inanç çalışması da yaptırdım. Tam üç yıl olmuş. Bu süre içinde hayatımda olan olumlu değişiklikleri, çözebildiklerimi, çözemediklerimi, evrenin bize neleri yaşatarak sonunda hazırlamış olduğu sürprizleri nasıl gördüğümü, hangi davranışlar ve düşünceler değiştiğinde nelerin değişebileceğini evrenin bana nasıl gösterdiğini sizlerle paylaşmak istiyorum. |