Cevap: kutup-yıldızının günlüğü Tekrar mrb..Lakin özel hayatımda problem yaşadığım için, ben sayfayı kapatsam da o sayfaların bilinçaltında kapanmıyor olduğunu farkettim.Asıl bu sebepten çekirdek inanç çalışmasına ihtiyaç duydum ve yaptırdım.Kişisel çalışmamı üstüste günlerde yapamamakla birlikte yatmadan önce 1-2 saat sürse de yapıyorum. Yine de ne yalan söyleyim, olumsuzlamaları yapmak zor geldi bana..Şimdi de 2 gündür cd'yi dinliyorum, ama bir iç sıkıntısı musallat oldu ki sormayın..hayatımın en mutlu olmam gereken dönemlerinden birinde nedenini anlayamadığım birşeyler oluyor içimde..Herhalde direnç dedikleri bu olsa gerek, bilinçaltının direnci..Bir de çalışmayı yaptırdıktan sonraki günler içinde yakın arkadaşlarıma dayanamaz oldum..Hatta biri kırıldı ve küstü benle..Ben de oluruna bırakmak istedim ve aramadım..Acaba bunun da mı nedeni çekirdek inanç çalışması? Bir de unutmak istediğim adam 2 gündür daha çok aklımda..Neler oluyor anlamış değilim..Gün boyu cd'mi dinlerken, yıllardır posta kutusunu temizleme gereği duymayan ben, oturup saatlerce bununla uğraştım..Demek ki bilinçaltım temizlemek istiyor eski kayıtları...:) |